NDSM kinderatelier in de Voorjaarsvakantie op 19 en 20 februari

De kunstenaar Navid Nuur heeft werk gemaakt op de Helling en op het NDSM terrein. Die je overdag niet kunt zien en alleen als je er op let in het donker, stroomt er een golf van licht naar beneden. Dit is precies wat wij gaan doen met het NDSM kinderatelier. Wij gaan lichtwerken maken die er soms zijn en soms niet zijn.  Dag 1: we gaan niet bestaande wezens tekenen in ijzerdraad die we aanlichten met lampjes in een kijkdoos.Dag 2: Het uitvergroten van de tekening tot een levend zelfbedacht verhaal die we gaan projecteren in de ruimte. Het wordt een schimmenspel. Die we aan het einde presenteren aan de ouders. De locatie: deze keer zijn we te gast in een verwarmde lege loods. (Achter Plekk. NDSM-stichting )Neem allemaal een lege doos mee. 

De kunstenaar Navid Nuur heeft werk gemaakt op de Helling en op het NDSM terrein. Die je overdag niet kunt zien en alleen als je er op let in het donker, stroomt er een golf van licht naar beneden. 
Dit is precies wat wij gaan doen met het NDSM kinderatelier. 
Wij gaan lichtwerken maken die er soms zijn en soms niet zijn. 

Dag 1: we gaan niet bestaande wezens tekenen in ijzerdraad die we aanlichten met lampjes in een kijkdoos.
Dag 2: Het uitvergroten van de tekening tot een levend zelfbedacht verhaal die we gaan projecteren in de ruimte. Het wordt een schimmenspel. Die we aan het einde presenteren aan de ouders.

De locatie: deze keer zijn we te gast in een verwarmde lege loods. (Achter Plekk. NDSM-stichting )
Neem allemaal een lege doos mee. 

Je kunt je aanmelden voor een enkele dag of twee dagen.
19 & 20 Februari
van 14.00 uur tot 17.30
Reserveren via: reserveren@ndsm.nl (max 22 kinderen)
info: www.ndsmkinderatelier.nl
Deelname: € 17,50 per dag ( stadspas € 10,00)
2 dagen € 30,-