Natuurhelden-workshop

Natuurhelden-workshop door NDSM kinderatelier Voor: kinderen van 6 tot 12 jaar. Data: 24, 25 en 26 Juli, 14.00-17.00 uur Locatie: Ferrotopia, NDSM-werf Tijdens de workshop van NDSM KinderAtelier maken kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar kennis met giettechnieken, zoals tin gieten in sepia, en gips gieten in zand. Het thema is Natuurhelden: zoek een Natuurheld op de NDSM of verzin er zelf een. Het kunnen redders, strijders, uitblinkers en voorvechters van natuurfenomenen zijn. Een bliksem-ninja, een beukennoot eekhoorn met superkrachten, een zonsondergang, een elf. Deze wezen(-tjes) worden in was en klei gevormd. Daarvan wordt een mal gemaakt waarin afgegoten wordt onder begeleiding van de kunstenaars van het NDSM kinderatelier. Plezier en een bijzondere ervaring verzekerd! (en de ouders kunnen ondertussen een terrasje pakken natuurlijk) AANMELDEN Je kunt je

Natuurhelden-workshop door NDSM kinderatelier
Voor: kinderen van 6 tot 12 jaar.
Data: 24, 25 en 26 Juli, 14.00-17.00 uur
Locatie: Ferrotopia, NDSM-werf

Tijdens de workshop van NDSM KinderAtelier maken kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar kennis met giettechnieken,
zoals tin gieten in sepia, en gips gieten in zand. Het thema is Natuurhelden: zoek een Natuurheld op de NDSM of verzin er zelf een.

Het kunnen redders, strijders, uitblinkers en voorvechters van natuurfenomenen zijn. Een bliksem-ninja, een beukennoot eekhoorn met superkrachten, een zonsondergang, een elf.
Deze wezen(-tjes) worden in was en klei gevormd. Daarvan wordt een mal gemaakt waarin afgegoten wordt onder begeleiding van de kunstenaars van het NDSM kinderatelier.

Plezier en een bijzondere ervaring verzekerd!
(en de ouders kunnen ondertussen een terrasje pakken natuurlijk)

AANMELDEN
Je kunt je aanmelden voor een enkele dag
of meerdere dagen van 14.00-17.00 uur
Deelname: € 17,50 per dag ( stadspas € 10,-)
3 dagen € 40,- ( stadspas €25,00

RESERVEREN
reserveren@ndsm.nl
onder vermelding van ‘workshop KinderAtelier’ en de datum van deelname.

www.ndsmkinderatelier.nl